Τη Δευτέρα  17 Δεκεμβρίου  2018 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθήνας στην οδό Ριζάρη 2 & Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα (ΤΚ 10675),  με θέμα την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τους Ο.Τ.Α. της Νήσου Λήμνου και θα αναλυθούν θέματα σχετικά με:

• τους τίτλους και τα έγγραφα που θεμελιώνουν τα εγγραπτέα δικαιώματα ανάλογα με την αιτία κτήσεώς τους,
  • τα έγγραφα νομιμοποίησης των δηλούντων και
  • τη διαδικασία εντοπισμού των ιδιοκτησιών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων ΟΛΣΥ και την Ένωση Λημνίων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ετεροδημοτών δικαιούχων της υπό κτηματογράφηση περιοχής ώστε να υποβάλλουν ορθά και εμπρόθεσμα τις δηλώσεις ιδιοκτησίας τους, χωρίς ταλαιπωρία.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γραφείο Κτηματογράφησης Λήμνου

Την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Κτηματολόγιο στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» στη Μύρινα, όπου θα αναλυθούν θέματα σχετικά:

• με τους τίτλους και τα έγγραφα που θεμελιώνουν τα εγγραπτέα δικαιώματα ανάλογα με την αιτία κτήσεώς τους
  • με τα έγγραφα νομιμοποίησης των δηλούντων
  • με τη διαδικασία εντοπισμού των ιδιοκτησιών

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στη Μυτιλήνη με θέμα το Κτηματολόγιο, όπου θα αναλυθούν θέματα σχετικά:

• με τα έγγραφα νομιμοποίησης των δηλούντων
  • με τη διαδικασία εντοπισμού των ιδιοκτησιών

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.